ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΠΛΩΜΑΤΩΝ – ΚΟΥΒΕΡΤΩΝ

Αποτέλεσμα καθαριότητας και φρεσκάδας

Τα ταπητοκαθαριστήρια Απαράμιλλα – Μουκαρίκας Δημήτρης στη Θεσσαλονίκη, προσφέρουν ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών καθαρισμού παπλωμάτων – κουβερτών, αναλαμβάνοντας το πλύσιμο και την φύλαξή τους.

Τα παπλώματα μας, φιλοξενούν ένα τεράστιο αριθμό παθογόνων μικροοργανισμών και ακάρεων, που είναι υπεύθυνα για πολλές αλλεργικές και δερματικές παθήσεις. Για αυτό το λόγο, ο επιμελής και βαθύς καθαρισμός των παπλωμάτων και των κουβερτών μας, είναι μια διαδικασία που δεν πρέπει να παραμελούμε, αλλά αντιθέτως θα πρέπει να τον πραγματοποιούμε ανά τακτά διαστήματα, ώστε να εξασφαλίζουμε τη σωστή υγιεινή τους. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είναι καθαρά, και πως θα παραμείνουν σε καλή κατάσταση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Χάρη στα ειδικά πλυντήρια (κάδους) που διαθέτουμε για το πλύσιμό τους, εγγυόμαστε την άψογη περιποίηση και τον καθαρισμό τους σε βάθος. Τα καθαριστικά που χρησιμοποιούμε είναι υποαλλεργικά και ουδέτερα για τέλειο αποτέλεσμα κάθε φορά, ενώ το κάθε κομμάτι πλένεται ΜΟΝΟ ΤΟΥ αποφεύγοντας έτσι τυχόν φθορές, και επιτυγχάνοντας πάντα άριστα αποτελέσματα. Η αποθήκευση γίνεται σε ειδικούς χώρους θερμοκρασίας μακριά από τον ήλιο και από την υγρασία. Επίσης, αναλαμβάνουμε και τη βαφή στις φλοκάτες.

Τέλος, τα απορρυπαντικά προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι ειδικά κατασκευασμένα για τον καθαρισμό αυτών των αντικειμένων, και το αποτέλεσμα καθαριότητας και φρεσκάδας είναι εγγυημένο, χωρίς να φθείρουν το ύφασμα ή να καταστρέφουν το χρώμα του παπλώματος και της κουβέρτας.

katharismos-paplomaton-kouverton

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΠΛΩΜΑΤΩΝ – ΚΟΥΒΕΡΤΩΝ

Επικοινωνήστε με τα ταπητοκαθαριστήρια Απαράμιλλα – Μουκαρίκας Δημήτρης στη Θεσσαλονίκη, για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για τις υπηρεσίες μας, και να σας λύσουμε όλες τις απορίες, σχετικά με τον καθαρισμό, την επιδιόρθωση και την φύλαξη των χαλιών σας.